Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 11 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Izolatie pentru interior Aktivtherm

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Interior
Out Of stock
Descriere
AKtivTherm interior este un produs termoizolant, de calitate superioara, cu un continut ridicat de microsfere de sticla 3MTM, care functioneaza pe principiul reflexiei.

AKtivTherm interior este un material termoizolant performant care reflecta radiatiile termice catre sursa pe timpul iernii, precum si cu capacitatea de a incetini trecerea de caldura in exces pe timpul verii.

AKtivTherm interior este cea mai eficienta metoda de termoizolatie pe interior destinata protectiei impotriva supraincalzirii peretilor pe timp de vara si de incalzire rapida a incaperilor pe timp de iarna.

AKtivTherm interior reflecta caldura in proportie de 80% catre sursa de provenienta, restul de cca.20% trecand prin partea de constructie. In acest fel se asigura "respirabilitatea" peretelui in conditii de rezistenta excelenta la umiditate si vapori.

Si in plus nu se pierde nimic din suprafata utila a locuintei!

Pe timpul iernii, caldura absorbita de pereti, tavane si pardoseli, se pierde treptat in exterior, motiv pentru care se va "cheltui" mai multa energie pentru incalzire. Izoland pe interior cu AKtivTherm interior, nivelul de absorbtie a caldurii la nivelul peretelui se reduce considerabil si deci temperatura din incapere va creste rapid, radiatiile termice fiind reflectate inapoi in incapere.

Pe timpul verii caldura captata determina cresterea temperaturii in interior, ceea ce necesita suplimentarea perioadei de functionare a aerului conditionat sau a sistemelor de ventilare. Peretii izolati cu AKtivTherm interior vor incetini considerabil supraincalzirea spatiului datorita faptului ca doar o parte din caldura emanata de radiatiile solare va patrunde in incapere.

Mai mult, AKtivTherm interior are capacitatea unica de a exploata activ radiatiile electromagnetice(energia emanata de corpul uman, de caldura degajata chiar si de un bec, de televizor, monitor, filtru cafea, etc) in acest fel temperatura din interiorul incaperii crescand cu 2-3 grade iar economiile datorate acestui fapt sunt de nu mai putin de 10-12%.

Datorita acestor performante confortul termic in incapere este asigurat in scurt timp, energia necesara incalzirii grosimii peretilor fiind economisita. Astfel se obtin economii de minim 30% la plata intretinerii si cheltuielilor curente cu incalzirea si racirea.

AKtivTherm interior este un tratament universal, multifunctional, de izolare a suprafetelor pentru acoperisuri, mansarde, tavane, pereti si alte elemente de constructie(conducte, tevi, etc.).
Este un material ideal pentru izolarea termica a peretilor pe interior, acolo unde dorim sa obtinem un confort termic in incapere prin actiunea de crestere a temperaturii suprafetei peretilor si de a influenta economia de energie in combinatie cu gestionarea controlata a reglajului termic al sistemului de incalzire.

Incercarile efectuate si in special experienta utilizatorilor dovedesc ca in functie de categoria cladirii se poate economisi mai mult de 30% din cheltuielile pentru incalzire/racire.

aKtivTHERM interior este, in prezent, cea mai avansata metoda de acoperire a suprafetelor interioare ale cladirii si ofera cel mai rapid randament de recuperare a investitiilor datorita economiilor mari de energie care se obtin dupa aplicarea materialului.

AKtivTherm interior este certificat in Romania conform Agrementului tehnic nr. 016-03/294-2009 si a Avizului tehnic eliberat de Inspectoratul in Constructii.

Descarca informatii suplimentare
Trimite mesaj
Din Gura in Gura